Changes between Version 3 and Version 4 of help/scc/monitoring/alertsettings


Ignore:
Timestamp:
10/06/09 14:22:41 (11 years ago)
Author:
rick
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • help/scc/monitoring/alertsettings

  v3 v4  
  11= Alarmering =
  22
  3 Hier kunt u instellen van welke alarmeringen u op de hoogte wilt worden gehouden. Naast email is er straks ook de mogelijkheid om een SMS bericht of telefoontje te ontvangen bij problemen.
   3Hier kunt u instellen van welke alarmeringen u op de hoogte wilt worden gehouden. Naast email is er in de toekomst ook de mogelijkheid om een SMS bericht of telefoontje te ontvangen bij problemen.
  44
  5 U kunt ook een Monitoring client voor Windows en Linux downloaden. Hiermee word u via uw desktop computer gelijk op de hoogte gebracht van eventuele storingen.
   5U kunt ook een Monitoring client voor Windows en Linux downloaden. Hiermee wordt u via uw desktop computer gelijk op de hoogte gebracht van eventuele storingen.
  66
  7 Het word aanbevolen om herstel-meldingen uit te zetten: Als er namelijk te veel OK meldingen gemailed worden, loopt u het risico dat de mails niet meer gelezen worden en serieus genomemen worden.
   7Het word aanbevolen om herstel-meldingen uit te zetten: Als er namelijk te veel OK meldingen gemailed worden, loopt u het risico dat de mails niet meer gelezen worden en serieus genomen worden.
  88
  99De client vind u hier: [wiki:howto/MonitoringClient]